免费a一毛片,有码毛片,好爽又高潮了毛片免费下载16禁,黄色一级免费网站,毛片二区,一级毛片视频免费,性a视频

Unit 6 Going west 備課資料§3.4用動(dòng)詞的適當(dāng)形式填空(人教版高三英語(yǔ)上冊(cè)教案教學(xué)設(shè)計(jì))

發(fā)布時(shí)間:2017-10-28 編輯:互聯(lián)網(wǎng) 手機(jī)版

1.My friends did what they could (help) me out when I was in difficulty.

答案:to help

2.Don’t be discouraged. (take) things as they are and you’ll enjoy every day of your life.

答案:Take

3.They didn’t like my suggestion that we (share) the cost of the trip.

答案:share

4.Professor Wang once (work) in Africa with wild animals for eight years.

答案:worked

5.-I ran my car into a tree yesterday.

-I suppose you (drive) too fast.

答案:were driving

6.Before they reached the house,a new wave came, (sweep) down trees and brought down some walls.

答案:swept

7.I lost my way in complete darkness and, (make) matters worse,it began to pour.

答案:to make

8. (produce) different kinds of pianos,the factory is sure they can satisfy people’s needs.

答案:Having produced

9.He (play) football with other boys when he should have been doing his homework.

答案:was playing

10.He kept looking at her, (wonder) whether he had seen her somewhere.

答案:wondering

怀远县| 贵阳市| 龙南县| 鞍山市| 满洲里市| 桐柏县| 台江县| 永泰县| 祁东县| 安义县| 达州市| 英山县| 兴义市| 昭通市| 喜德县| 将乐县| 图们市| 京山县| 阜南县| 花垣县| 田东县| 玛曲县| 马公市| 大安市| 龙南县| 新绛县| 昌黎县| 杭锦旗| 新蔡县| 宣武区| 凌云县| 南京市| 朔州市| 比如县| 长治市| 丰原市| 丹江口市| 南康市| 铜川市| 闻喜县| 军事|