免费a一毛片,有码毛片,好爽又高潮了毛片免费下载16禁,黄色一级免费网站,毛片二区,一级毛片视频免费,性a视频

Unit 6 Going west 備課資料§3.5 句型轉(zhuǎn)換(人教版高三英語(yǔ)上冊(cè)教案教學(xué)設(shè)計(jì))

發(fā)布時(shí)間:2016-1-2 編輯:互聯(lián)網(wǎng) 手機(jī)版

完成B句,使其與A句意思相同或相近。(每空一詞)

1.A.By the way,what time does your watch say?

B.By the way,what time is it ?

答案:by your watch

2.A.Although he had a disease of the brain which was getting worse,he decided to continue with his research.

B.Although he had a disease of the brain which was getting worse,he decided to

his research.

答案:go on with

3.A.I’ve always dreamt of coming to China,and now my dream has become a reality.

B.I’ve always dreamt of coming to China,and now my dream has .

答案:come true

4.A.I’m determined to enjoy myself as much as I can,even though I can’t see everything.

B.I’m determined to enjoy myself ,even though I can’t see everything.

答案:as much as possible

5.A.One of the towers is on the top of the hill,but the other buildings are easy to get to.

B.One of the towers is on the top of the hill,but the buildings are easy to get to.

答案:the rest of

6.A.Hopefully tomorrow will turn out to be a fine day.

B. tomorrow will turn out to be a fine day.

答案:It is hoped that

7.A.That is because this professor has a disease which prevent him from speaking.

B.That is because this professor has a disease which him speaking.

答案:stops/keeps;from

8.A.By the time he was 21 years old he had already begun to notice that it was difficult to move around.

B. 21 years old he had already begun to notice that it was difficult to move around.

答案:By the age of

9.A.Why do people come to his lectures since he is difficult to understand?

B.Why do people come to his lectures since

him?

答案:it is difficult to understand

10.A.The truth is that everyone should help disabled people,not just the government.

B.The truth is that everyone should disabled people,not just the government.

答案:take care of

宁波市| 宜都市| 稷山县| 安吉县| 疏勒县| 嘉善县| 淄博市| 额敏县| 新巴尔虎右旗| 旺苍县| 裕民县| 霍林郭勒市| 曲麻莱县| 沙雅县| 隆子县| 新竹市| 华阴市| 辉县市| 莱阳市| 资中县| 西丰县| 库车县| 汉沽区| 苍山县| 麻阳| 平和县| 丹凤县| 鄂伦春自治旗| 建水县| 博乐市| 仙桃市| 韶山市| 津市市| 湖北省| 石家庄市| 丰台区| 临邑县| 达日县| 长丰县| 黄浦区| 江阴市|