免费a一毛片,有码毛片,好爽又高潮了毛片免费下载16禁,黄色一级免费网站,毛片二区,一级毛片视频免费,性a视频

Unit 6 Going west 備課資料§3.3介詞、副詞填空(人教版高三英語(yǔ)上冊(cè)教案教學(xué)設(shè)計(jì))

發(fā)布時(shí)間:2016-2-26 編輯:互聯(lián)網(wǎng) 手機(jī)版

1.-Thank you very much helping to repair my computer.

-That’s all right.Thanks your letter,I can come in time and repair it for you.

答案:for;to

2.I don’t know what happened-we just got cut .

答案:off

3. more and more forests destroyed,some animals are facing the danger of dying out.

答案:With

4.Paper made the fibers of that plant is as soft and light as silk.

答案:from

5.He tried to speed the car,but it was impossible,for it was too old and it could only run a speed of 30 km an hour.

答案:up;at

6.Teachers and students couldn’t agree the spring outing,but the headmaster agreed the plan.

答案:on;to

7.It’s nice to travel expenses paid by your employers.

答案:with

8.I will go to attend the meeting on condition that it clears tomorrow.

答案:up

9.Little by little I have found my neighbor great help to my work and study.

答案:of

10.Every summer those who want to visit the Great Wall come to Beijing great numbers.

答案:in

芦溪县| 平塘县| 吉木乃县| 浑源县| 武清区| 庆云县| 宜兰县| 台南市| 潼关县| 保德县| 斗六市| 高青县| 德令哈市| 蒙城县| 凉城县| 云浮市| 涟水县| 崇阳县| 淄博市| 堆龙德庆县| 太湖县| 眉山市| 大化| 安平县| 都江堰市| 阿勒泰市| 龙游县| 油尖旺区| 道真| 集安市| 永嘉县| 惠东县| 黑河市| 泉州市| 磴口县| 灵寿县| 安远县| 安陆市| 新津县| 交城县| 肇源县|